Lansering av Lexi!

Vi er stolte av å endelig kunne lansere Lexi, en spesialisert versjon av ChatGPT designet for å forenkle studiehverdagen for jusstudenter.

Lexi er resultatet av intensiv innsats fra teamet vårt, bestående av Mikkel, Tobias og Kieran, utviklet i samarbeid med studenter og bransjeeksperter. Tobias og Kieran, som selv er jusstudenter, har førstehåndskjennskap til de daglige utfordringene studenter møter. Disse inkluderer lange rettsavgjørelser, en mangfoldig strøm av informasjonskilder og mangel på tilpasset, pedagogisk materiale. Lexi har som mål å adressere nettopp disse utfordringene.

Det som gjør Lexi unik sammenlignet med andre chatboter, er at Lexi er konstruert av jusstudenter, for jusstudenter. Vi har i samarbeid med våre partnere utviklet en omfattende og målrettet kunnskapsbase, spesialdesignet for de emnene en jusstudent møter i studieløpet. Trenger du å stille et spørsmål om en bestemt paragraf, identifisere en sentral merknad i et forarbeid eller finne en viktig vurdering i rettspraksis? Lexi gir deg raske og presise svar, slik at du kan fokusere på å anvende denne kunnskapen i praksis.

Vi lanserer Lexi først og fremst for JUS1211, men har ambisjoner om å raskt utvide tilbudet til flere juridiske fagområder. Vi arbeider også med å forbedre svarene til Lexi, og å implementere nye funksjoner som vil forbedre studieopplevelsen for jusstudenter.

Er du en jusstudent med fokus på familierett, arverett eller fast eiendoms rettsforhold? Da bør du prøve Lexi nå!

Ettersom Lexi fortsatt er et produkt i utvikling, oppfordrer vi alle til å gi tilbakemeldinger. Dine synspunkter er uvurderlige for oss, og sammen kan vi lage tidenes studieverktøy!

Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn for å bli med på reisen!


Lagt ut