Personvernerklæring

Dette er personvernerklæringen til Lexi AI AS. Med nettstedet menes https://lexiai.no. Med plattformen menes https://chat.lexiai.no.

Vi bruker den personlige informasjonen din i den grad det er nødvendig for å kunne tilby deg nettstedet og plattformen.

Gjennom bruk av Fathom Analytics blir IP-addressen din samlet inn, behandlet og lagret i anonymisert tilstand uten bruk av cookies. Dette gjelder både nettsiden og plattformen vår, og behandler ikke noen personopplysninger.

Dersom du lager en bruker på plattformen vår deler Google navnet ditt, epostadressen din, språkpreferansen din og profilbildet ditt med Firebase som lagrer denne informasjonen og deler den med oss. Dette er for å kunne autentisere deg. Firebase sender eposten din til Stripe for å kunne generere en tilpasse lenke og tilby deg kjøp av abonnement for bruk av plattformen.

Dersom du kjøper et abonnement for bruk av plattformen vår, behandler Stripe personopplysningene dine i tråd med sin personvernerklæring for å kunne selge deg abonnementet. Navn, siste 4 sifre i betalingskort og land tilknyttet betalingskort deles med oss av Stripe, og knyttes opp til din informasjon i Firebase, slik at vi kan verifisere at du har betalt for abonnementet ditt.

Dersom du med et aktivt abonnement stiller spørsmål på plattformen behandles spørsmålet ditt av OpenAI for å svare på spørsmålet ditt i tråd med vår databehandleravtale.

Spørsmålene du stiller på plattformen og svarene du mottar lagres i én dag av Vercel i tråd med vår databehandleravtale. Lexi AI har tilgang til disse loggene i den grad det er nødvendig for å sikre at nettstedet og plattformen benyttes i samsvar med våre Brukervilkår.

Antall spørsmål du stiller på plattformen, men ikke spørsmålenes innhold, lagres og knyttes opp til brukeren din for å gi oss innsikt i bruk av plattformen.

Vi forbeholder seg retten til å endre, legge til og fjerne deler av personvernerklæringen etter behov og eget skjønn. Dette kan gjennomføres på hvilket som helst tidspunkt. Endringer varsles gjennom at vi oppdaterer “Sist endret”-dato i personvernerklæringen. Dersom endringer anses som betydelige, skal vi gi beskjed om dette på nettsiden vår.