Innovasjon, samarbeid og en gratis prøveperiode

Vi er på vei inn i en spennende periode for Lexi, ChatGPT for deg som studerer jus. Takket være støtten fra Innovasjon Norge og fornyelsen av avtalen vår med Lovdata, kan vi nå ta Lexi til nye høyder. Dette semesteret har vi sluppet en oppdatering som representerer et stort skritt fremover, ikke bare for oss i teamet, men for alle jusstudenter som ønsker en mer effektiv måte å navigere i juridiske rettskilder.

Innovasjon og forbedringer

Med denne oppdateringen introduserer vi en 14 dagers gratis prøveperiode for alle nye brukere av Lexi. Dette gir studenter muligheten til å utforske alt Lexi har å tilby, uten å betale. Vår ambisjon er å gjøre juridiske studier mer tilgjengelige, og vi tror at denne prøveperioden er et skritt i riktig retning. Denne økte tilgjengeligheten er også bra for oss, vi ønsker jo tilbakemeldinger fra flere av studentene!

Forbedringene stopper ikke der. Vi har også oppgradert Lexi med en bedre språkmodell og forbedret vår måte å spørre språkmodellen på. Dette betyr at Lexi nå kan gi enda mer presise og relevante svar på spørsmålene dine. Vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring drives av ønsket om å tilby et verktøy som ikke bare er nyttig, men også en pålitelig partner i de juridiske studiene dine.

Samarbeid som bærer frukt

Avtalen med Lovdata sikrer at Lexi har tilgang til de mest oppdaterte og relevante rettskildene. Dette er avgjørende for at Lexi skal kunne tilby den beste støtten mulig. Vi er takknemlige for muligheten til å videreføre denne avtalen, og vi tror det vil bidra betydelig til verdien Lexi bringer til jusstudenter.

Din tilbakemelding former fremtiden

Vi er takknemlige for støtten og tilliten vi har mottatt fra både Innovasjon Norge og Lovdata, og ikke minst fra dere, brukerne våre. Denne reisen ville ikke vært mulig uten deres støtte. Deres innsikt og erfaringer er uvurderlige for oss, ettersom vi fortsetter å forbedre Lexi.

Vi oppfordrer alle jusstudenter til å ta Lexi i bruk, dele deres erfaringer, og hjelpe oss med å forme et verktøy som virkelig møter deres behov. Sammen kan vi gjøre juridiske studier mer tilgjengelige, effektive og engasjerende.

Ikke glem å benytte deg av den 14 dagers gratis prøveperioden for å se selv hvordan Lexi kan forbedre studiene dine. Vi ser frem til å høre fra dere og fortsette å arbeide sammen for en bedre juridisk utdanning.

Følg oss også på Facebook og LinkedIn for å bli med på reisen!


Lagt ut